GDPR

Personalizare

Colectarea și prelucrarea informațiilor despre utilizarea de către tine a acestui site pentru a personaliza ulterior publicitatea pentru tine în alte contexte, adică pe alte site-uri sau aplicații, în timp. În mod obișnuit, conținutul site-ului sau al aplicației este folosit pentru a genera concluzii cu privire la interesele tale, care informează selecțiile viitoare.

Selecția reclamelor, livrare și raportare

Colectarea informațiilor și combinarea acestora cu informații colectate în trecut, pentru a selecta și livra reclame personalizate pentru tine și pentru a măsura gradul de livrare și eficiența campaniilor de publicitate. Asta include folosirea informațiilor strânse în trecut despre interesele tale pentru a selecta reclame, a procesa date despre ce reclame să fie afișate, când și cum să fie afișate și dacă ai acționat sau nu asupra lor în vreun fel, inclusiv de exemplu click-ul efectuat pe reclamă sau achiziția făcută în urma acelui click.

Selecția conținutului, livrare și raportare

Colectarea informațiilor și combinarea acestora cu informații colectate în trecut, pentru a selecționa și livra conținut special pentru tine, și pentru a măsura livrarea și eficiența acestuia. Asta include folosirea informațiilor colectate în trecut despre interesele tale în selecția conținutului, procesarea datelor despre ce conținut ți s-a afișat, cât de des sau cât de mult ți-a fost afișat, când și unde ți s-a afișat și dacă ai acționat în vreun fel legat de acel conținut, inclusiv spre exemplu click-ul în acel conținut.

Contorizare

Colectarea de informații despre utilizarea de către tine a conținutului și combinația cu informațiile colectate anterior, folosite pentru măsurarea, înțelegerea și raportarea cu privire la utilizarea de către tine a conținutului.

error: Content is protected !!