Daca am spune adevarul -> Sezonul 1 (Daca am spune mereu adevarul la scoala si acasa -> Partea I)

M-am gandit sa deschid un serial cu destul de multe sezoane. Acesta e sezonul 1 si va contine 3 parti. In urmatorul Rage Comic va voi prezenta lista de sezoane cu partile lor.
Dupa cum stiti, la scoala se spun din ce in ce mai multe minciuni, asa ca am organizat un rage comic surpriza (acesta e doar un pamflet si trebuie tratat corect) in care Derp rupe carnetul de note in ora de sport. Derp, incercand sa fuga din clasa, ii spune doamnei diriginte ca a facut o prostie, insa prostia nu este cu bataia sau cu cotrobaitul in alte clase, ci cu ruperea carnetului de note. Doamna diriginta il rasplateste cu nota 1 la purtare pentru excrocheriile lui.
Va urma partea a II-a in care Derp este pedepsit de catre mama lui pentru ca diriginta a chemat-o la scoala.
In partea a III-a vom prezenta alte cadre in care Derp este certat foarte tare de catre mama lui, dupa care si tatal il cearta.

DeyuAndrei

Rage-comicuri cu jocuri, scoala si chiar casa. Tipuri de adevarat: 0% = fals, rage-comicuri imaginare 10% = fals, foarte putine detalii sunt reale 20% = destul de fals, foarte putine detalii sunt reale 30% = putin fals, putine detalii sunt reale 40% = foarte putin fals, o mica parte din detalii sunt reale 50% = intre fals si adevarat, jumatate din detalii sunt reale 60% = foarte putin adevarat, cateva detalii sunt reale 70% = putin adevarat, multe detalii sunt reale 80% = destul de adevarat, foarte putine detalii sunt false 90% = adevarat, foarte multe detalii sunt reale 100% = foarte adevarat, uneori sunt strecurate extrem de putine detalii false 110% = extrem de adevarat, in 8% din cazuri sunt strecurate extrem de putine detalii false 120% = ultra adevarat, in 1,5% din cazuri sunt strecurate extrem de putine detalii false Max.(130%) = total adevarat, toate detaliile sunt adevarate

View more posts from this author